Rooster

Maandag
Yin Yoga 9:45 - 11:00 uur
Kundalini 17:30 - 18:45 uur
Power Flow 19:00 - 20:15 uur

Dinsdag
Yin Yoga 17:30 - 18:45 uur
Kundalini 19:00 - 20:15 uur

Woensdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur
Fit Yoga 18:00 - 19:15 uur
Power Flow 19:30 - 20:45 uur

Donderdag
Easy Flow 9:45 - 11:00 uur
Hatha 19:30 - 10:45 uur

Vrijdag
Kundalini 9:00 - 10:15 uur
Afterwork Yoga 18:30 - 19:45 uur(vanaf5 okt)

Zaterdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur

Zondag

Top
 

Faceliftyoga & klanschaalsessie workshop

Faceliftyoga & klanschaalsessie Workshop

Nieuw bij NJOYoga

Brigitte Koorn-van der Hoek geeft een unieke workshop voor lichaam en face.

In de workshop leren we oefeningen om van binnenuit de spieren in het gezicht te trainen. Ook passen we gezichtsguasha (mbv een natuursteen) toe en maken we gebruik van een gezichtscup. We verzorgen de huid met natuurlijke producten van buitenaf en terwijl het masker zijn werk doet kun je heerlijk ontspannen met de klankschalen. Het resultaat is een mini face lift maar dan helemaal natuurlijk

Regelmatig gaan we naar de sportschool of doen we yoga, we letten op onze voeding en verzorgen onze huid. Alles om je lichaam er beter uit te laten zien. In je gezicht zitten heel veel spieren die je nodig hebt om te praten, eten en b.v. lachen. 

MAAR… als we spieren niet trainen verliezen ze hun kracht. En naarmate we ouder worden vertraagd de celdeling van onze huid, verminderd de aanmaak van collageen en verliest de huid zijn elasticiteit. Daarbovenop speelt ook nog eens de zwaartekracht een belangrijke rol in hoe onze huid eruitziet want die zorgt ervoor dat alles gaat hangen. Dus waarom trainen de meeste mensen de spieren in hun gezicht niet?? Daar is na deze workshop dus geen excuus meer voor. Na deze workshop weet je van alles over de spieren in je gezicht, hoe ze te ontspannen én te trainen. De oefeningen zorgen ervoor dat de spieren getraind worden van binnenuit. De massages zorgen voor ontspanning van de spieren. Door gebruik te maken van een Guasha steen, die gemaakt is van jade of rozenkwarts, geven we de cellen van het gezicht een betere doorbloeding zodat ze aangespoord worden om te vernieuwen. Ook wordt het lymfesysteem geactiveerd om overmatig vocht af te voeren. Natuurlijk helpen we de huid van buitenaf met de verzorging d.m.v. een gezichtsmasker. Het masker heeft even tijd nodig om de cellen in de huid te bereiken dus kunnen we heerlijk ontspannen bij het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een weldaad voor álle cellen in je lichaam. Want als je lichaam ontspannen is, uit zich dat ook in het gezicht.Het resultaat is een liftend effect waardoor je er jonger en vitaler uitziet. En zeg nou zelf…wie wil dat niet?

Wil je een plekje? App, bel of mail Marguérite even voor een reservering..

Datum:  17 juni 2022, ~~~VOL~~~(alleen plaatsing op wachtlijst mogelijk)

Tijd: 19.00-21.30 uur

Kosten: €40,- incl. guashasteen, masker etc.

Voor wie: Iedereen met een frons of bang om er één te krijgen. Of geniet van de tijd voor jezelf een een natuurlijke mini make-over.

~Workshopcredit: De in de webshop aangeschafte workshopcredit komen overeen met 1 te volgen workshop en is uniek en louter geldig voor desbetreffende workshop gekoppeld aan gereserveerde tijd en datum. Workshopreserveringen zijn definitief na betaling.~

Follow @ Instagram