Rooster

Maandag
Yin Yoga 9:45 - 11:00 uur
Kundalini 17:30 - 18:45 uur
Power Flow 19:00 - 20:15 uur

Dinsdag
Yin Yoga 17:30 - 18:45 uur
Kundalini 19:00 - 20:15 uur

Woensdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur
Fit Yoga 18:00 - 19:15 uur
Power Flow 19:30 - 20:45 uur

Donderdag
Easy Flow 9:45 - 11:00 uur
Hatha 19:30 - 10:45 uur

Vrijdag
Kundalini 9:00 - 10:15 uur
Afterwork Yoga 18:30 - 19:45 uur(vanaf5 okt)

Zaterdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur

Zondag

Top
 

Joyce de Nooijer

Personal Life Coach, Aroma Freedom Practitioner

Even voorstellen…

Hi, ik ben Joyce! 41 jaar, dol op reizen, boekenverslinder, muziekliefhebber, fanatiek CrossFitter, Introvert (INFJ), hoog gevoelig (HSP) en sinds begin dit jaar zelfstandig ondernemer als Life Coach en Aroma Freedom Practitioner. 

Naast dat ik op verschillende manieren kundig ben opgeleid als coach en ik gespecialiseerd ben in persoonlijke groei en het doorbreken van gedachtepatronen die niet meer voor je werken, ben ik zeker ook ervaringsdeskundige. 

Ik heb altijd veel interesse gehad in de manier waarop een ieder het leven ziet en ervaart en tijdens mijn coach opleiding raakte ik gefascineerd door de psychologie van Jung en wat er speelt in ons onbewuste. Ik heb in de afgelopen jaren een aantal workshops gevolgd om mij nog meer te verdiepen in het onbewuste.

Mijn fascinatie voor wat er onbewust speelt, bekrachtigt nog meer mijn missie om anderen te begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei om je zo naar je volledige potentieel te brengen!

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Life Coaching

Wil jij iets veranderen in je leven, worstel je met een vraagstuk of loop je ergens op vast? Verlang je naar een dieper inzicht in jezelf en een meer spirituele ervaring in je leven? 

Ik werk op zielsniveau en bewustzijnsniveau om krachtige verandering aan te brengen in jouw manier van ZIJN. Samen kijken we wat er onbewust bij jou speelt. Je hebt het vermogen naar binnen te kijken en antwoorden te vinden en daar ga ik je bij helpen. Het is belangrijk om het onbekende te verkennen. Daar ligt namelijk je ware zelf te wachten! Ik bied verschillende coachtrajecten aan, maar ik maak ze ook geheel op maat. Is er een bepaald vraagstuk waar je mee aan de slag wilt dan zijn een of twee coachsessie soms al voldoende. 

Aroma Freedom

Wil jij …

Luisteren naar je eigen intuïtie…

Herinneringen die emotioneel minder lading krijgen…

Belemmerende gedachten opruimen..

Dan is Aroma Freedom wat voor jou! Aroma Freedom is een manier om bewustzijn te combineren met etherische oliën. Met deze methode kunnen we eenvoudig en krachtig oude en overbodige emotionele reactiepatronen op een diep niveau verwerken en loslaten. Meer informatie over de verschillende Aroma Freedom technieken vind je op mijn website.

Wanneer ga jij die eerste stap zetten?

Je vindt mij op vrijdagmiddag bij NJOYoga, de sessies zijn op afspraak. We plannen altijd eerst een online oriëntatiegesprek om te kijken wat je situatie nu is en waar je naartoe wilt, zodat we samen kunnen kijken wat op dit moment het beste bij jou past.

Een oriëntatiegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend,

boek je oriëntatiegesprek via mijn website www.joycedenooijer.nl of stuur mij een berichtje via whatsapp +31 616170584.

Gaan wij binnenkort kennismaken?

Liefs, Joyce

Follow @ Instagram