Rooster

Maandag
Yin Yoga 9:45 - 11:00 uur
Kundalini 17:30 - 18:45 uur
Power Flow 19:00 - 20:15 uur

Dinsdag
Yin Yoga 17:30 - 18:45 uur
Kundalini 19:00 - 20:15 uur

Woensdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur
Fit Yoga 18:00 - 19:15 uur
Power Flow 19:30 - 20:45 uur

Donderdag
Easy Flow 9:45 - 11:00 uur
Hatha 19:30 - 10:45 uur

Vrijdag
Kundalini 9:00 - 10:15 uur
Afterwork Yoga 18:30 - 19:45 uur(vanaf5 okt)

Zaterdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur

Zondag

Top
 

Yoga stijlen, vormen en soorten

Be Relax Still Beautiful

 Welk soort yoga past het best bij mij?

Uit welke soorten en stijlen yoga kun je bij NJOYoga kiezen. Bij iedere vorm ligt de nadruk wat anders wat betreft  kracht, stabiliteit, lenigheid, focus of ontspanning. Voor iedereen is er een yogavorm die goed bij hem of haar past.
In verband  met de RIVM maatregelen gedurende de Coronacrisis kunnen yogavormen aangepast worden qua uitvoering en/ of lesduur.
Kundalini yoga

Kundalini Yoga wordt ook wel moeder van de yoga of yoga van het bewustzijn genoemd. Kenmerkend zijn de dynamische oefeningen, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.

Lees meer
Hot Yoga

Hot yoga is een vorm van yoga met oefeningen afkomstig uit diverse variaties van yogastromingen. Het is een yogavorm waarbij verschillende houdingen worden aangenomen in een tot 40 graden verwarmde ruimte.

Lees meer
Power Yoga

Power Yoga is een gevarieerde versie van verscheidene yogastromingen. Het is een krachtige vloeiende stijl, waarbij de houdingen in een doorgaande ‘flow’ met elkaar zijn verbonden.

Lees meer
Flow yoga

De naam Flow verwijst naar de vloeiende vorm van bewegingen die je kracht, conditie, energie en rust geven. Tijdens de meditatieve bewegingen komen lichaam en geest weer in balans, zodat je de negatieve emoties kan loslaten.

Lees meer
Do-In meets Hatha

Bij hatha draait het om een combinatie van inspannende en ontspannende oefeningen. Zo heb je na de les het gevoel dat je fysiek goed bezig bent geweest en mentaal volledig ontspannen bent. Do-In wekt energie op en breng balans aan tussen de natuurkrachten Yin en Yang.

Lees meer
Yin Yoga

Yin yoga kenmerkt zich door langdurig aangehouden posities, gecombineerd met acupressuur en klankschalen. Hierdoor openen uw meridianen zich en wordt uw bindweefselskelet van spieren en gewrichtskapsels gerekt.

Lees meer
KiYo

Ontmoet jezelf in KiYo. Yoga gecombineerd met de basics van het kickboksen. Werk aan het creëren van innerlijke rust en het uiten van negatieve energieën.

Lees meer
Fit Yoga

Fit yoga is een yogavariant, waarbij een serie yogaoefeningen wordt afgewisseld met intervaltraining, waarbij jezelf de intensiteit van de training kunt bepalen. De intervaltraining bestaat voornamelijk uit een Tabata workout.

Lees meer

Liefde, ....

Marguérite

Liefde , aandacht.......

Hoe wordt yoga een beleving bij NJOYoga? Welke soort yoga past bij mij?

NJOYoga blijft vernieuwen om een yogastudio voor iedereen te kunnen zijn. Kleine groepen, individuele aandacht en een intieme, sfeervolle entourage zorgen voor de veiligheid, waarin je persoonlijke ontwikkeling optimaal tot zijn recht komt. Daar waar zoveel individuen gezamenlijk tot ontwikkeling komen, daar is ook behoefte aan specifieke yogavormen, die het beste bij een ieder passen. Iedere yogavorm legt in nuance de nadruk op een aantal andere facetten.

Is yoga wat voor mij?

Wat is je motivatie; welke doelen stel je jezelf in het leven en hoe ga ik deze behalen?

Ontdek de mogelijkheden op www.NJOYoga.nl

Oriënteer jezelf op de vele mogelijkheden die NJOYoga jou te bieden hebt en kies de yogavorm, die optimaal bij je past. Of informeer bij Marguérite Croin voor advies.

Ervaar het effect van yoga op uw dagelijks functioneren

Probeer drie verschillende yogavormen voor €20,- en laat het effect van de verschillende lessen op u inwerken.

Blijf groeien op fysiek en mentaal vlak

Wees bewust van uw vooruitgang qua lenigheid, kracht, stabiliteit en weerbaarheid, waardoor u sterker in het leven zult staan