Rooster

Maandag
Yin Yoga 9:45 - 11:00 uur
Kundalini 17:30 - 18:45 uur
Power Flow 19:00 - 20:15 uur

Dinsdag
Yin Yoga 17:30 - 18:45 uur
Kundalini 19:00 - 20:15 uur

Woensdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur
Fit Yoga 18:00 - 19:15 uur
Power Flow 19:30 - 20:45 uur

Donderdag
Easy Flow 9:45 - 11:00 uur
Hatha 19:30 - 10:45 uur

Vrijdag
Kundalini 9:00 - 10:15 uur
Afterwork Yoga 18:30 - 19:45 uur(vanaf5 okt)

Zaterdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur

Zondag

Top
 

Yoga stijlen, vormen en soorten

Be Relax Still Beautiful

 Welk soort yoga past het best bij mij?

Uit welke soorten en stijlen yoga kun je bij NJOYoga kiezen. Bij iedere vorm ligt de nadruk wat anders wat betreft  kracht, stabiliteit, lenigheid, focus of ontspanning.
Voor iedereen is er een yogavorm die goed bij hem of haar past.
Kundalini yoga

Kundalini Yoga wordt ook wel moeder van de yoga of yoga van het bewustzijn genoemd. Kenmerkend zijn de dynamische oefeningen, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.

Lees meer
Hot Yoga

Hot yoga is een vorm van yoga met oefeningen afkomstig uit diverse variaties van yogastromingen. Het is een yogavorm waarbij verschillende houdingen worden aangenomen in een tot 40 graden verwarmde ruimte.

Lees meer
Barre Pilates

Barre Pilates is een combinatie van yoga, ballet en fitnessoefeningen. De oefeningen zijn geïnspireerd op ballet, vandaar dat je een barre (oftewel een balletstang) gebruikt! Een barre is erg handig om je evenwicht te bewaren of om je oefeningen te perfectioneren.

Lees meer
Flow yoga

De naam Flow verwijst naar de vloeiende vorm van bewegingen die je kracht, conditie, energie en rust geven. Tijdens de meditatieve bewegingen komen lichaam en geest weer in balans, zodat je de negatieve emoties kan loslaten.

Lees meer
Classic Yoga

DE perfecte les om je compleet in balans te voelen. Deze classic yogales vergroot je bewustzijn van je lichaamshouding en ademhaling. In deze toegankelijke les leer en perfectioneer je de belangrijkste houdingen binnen de yoga. Ontdek waar yoga ooit om te doen was en ontwikkel een sterke basis

Lees meer
Yin Yoga

Yin yoga kenmerkt zich door langdurig aangehouden posities, gecombineerd met acupressuur en klankschalen. Hierdoor openen uw meridianen zich en wordt uw bindweefselskelet van spieren en gewrichtskapsels gerekt.

Lees meer
Pilates

Pilates maar dan onder de weldadige infraroodwarmte van 32° C. De yogaoefeningen zijn gericht op het ontspannen en rekken van de spieren. Hierdoor vergroot je je beweeglijkheid van je gewrichten en zal je met meer souplesse door het leven gaan

Lees meer
Power Yoga

Power yoga is een krachtige vloeiende stijl, waarbij de houdingen in een doorgaande ‘flow’ met elkaar zijn verbonden. Er wordt gebruik gemaakt van speciale bewegingen (vinyasa’s), houdingen (asana’s) en een daarbij horende ademhaling (Ujjayi).

Lees meer
Fusion Yoga senior

Fusion Yoga senior is met uitstek de yogales om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn. Ben je misschien wat minder flexibel, een beetje stram geworden of herstellende van een blessure, dan is FusionYoga senior zeker wat voor jou. Deze les is is laagdrempelig om in te stappen maar stimuleert en traint de vaardigheden die helaas wat achteruitgaan bij het ouder worden.

Lees meer
Fusion Yoga

Yoga Fusion is een combinatie van verschillende yogastijlen in één enkele les. Het is een holistische benadering van yoga, waarbij ademhalingstechnieken, meditatie en yogahoudingen worden gecombineerd om een complete yoga-ervaring te bieden. Fusion yoga is geschikt voor alle niveaus en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een brede waaier van yoga technieken om hun eigen yogapraktijk te ontwikkelen en te versterken.

Lees meer
Relax Flow

Bij Relax Flow werken we via fysieke oefeningen naar meer ontspanning toe. Het is een zachte mix van Hatha yoga, Yin Yoga, Flow Yoga, ademoefeningen, en yoga nidra. In het dagelijks leven leven we veel vanuit ons hoofd, door de fysieke oefeningen kom je weer in contact met je lichaam en dat geeft rust. Je lijf voelen en verbinden staat centraal.

Lees meer

Liefde, aandacht en toewijding; ons stukje TLC voor jou!

Marguérite

Liefde , aandacht.......

Hoe wordt yoga een beleving bij NJOYoga? Welke soort yoga past bij mij?

NJOYoga blijft vernieuwen om een yogastudio voor iedereen te kunnen zijn. Kleine groepen, individuele aandacht en een intieme, sfeervolle entourage zorgen voor de veiligheid, waarin je persoonlijke ontwikkeling optimaal tot zijn recht komt. Daar waar zoveel individuen gezamenlijk tot ontwikkeling komen, daar is ook behoefte aan specifieke yogavormen, die het beste bij een ieder passen. Iedere yogavorm legt in nuance de nadruk op een aantal andere facetten.

Is yoga wat voor mij?

Wat is je motivatie; welke doelen stel je jezelf in het leven en hoe ga ik deze behalen?

Ontdek de mogelijkheden op www.NJOYoga.nl

Oriënteer jezelf op de vele mogelijkheden die NJOYoga jou te bieden hebt en kies de yogavorm, die optimaal bij je past. Of informeer bij Marguérite Croin voor advies.

Ervaar het effect van yoga op uw dagelijks functioneren

Probeer drie verschillende yogavormen voor €20,- en laat het effect van de verschillende lessen op u inwerken.

Blijf groeien op fysiek en mentaal vlak

Wees bewust van uw vooruitgang qua lenigheid, kracht, stabiliteit en weerbaarheid, waardoor u sterker in het leven zult staan

Follow @ Instagram