Rooster

Maandag
Yin Yoga 9:45 - 11:00 uur
Kundalini 17:30 - 18:45 uur
Power Flow 19:00 - 20:15 uur

Dinsdag
Yin Yoga 17:30 - 18:45 uur
Kundalini 19:00 - 20:15 uur

Woensdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur
Fit Yoga 18:00 - 19:15 uur
Power Flow 19:30 - 20:45 uur

Donderdag
Easy Flow 9:45 - 11:00 uur
Hatha 19:30 - 10:45 uur

Vrijdag
Kundalini 9:00 - 10:15 uur
Afterwork Yoga 18:30 - 19:45 uur(vanaf5 okt)

Zaterdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur

Zondag

Top
 

De docenten van NJOYoga Spijkenisse

Docenten van NJOYoga Spijkenisse

NJOYoga heeft een verscheidenheid aan yogavormen te bieden. Iedere yogavorm vraagt erom gegeven te worden door een docent(e), die met zijn of haar persoonlijkheid de optimale invulling kan geven aan de lessen. Om alvast een beeld van ons te krijgen voor u zich opgeeft voor de lessen, willen wij ons hierbij kort voorstellen. NJOYoga heeft alleen docenten met veel ervaring voor uw persoonlijke aandacht.

mkdf-team-image

Marguérite Croin

Grondlegster van NJOYoga en verantwoordelijk voor de lessen Kundalini yoga, Dynamic Flow, Hot yoga, KiYo en NJOY Easy Senior. Met haar gedrevenheid en vernieuwingsdrang, focus op variatie en individuele aandacht voor haar leerlingen, biedt zij de ideale ingrediënten als docente van deze intense en actieve vormen van yoga. Met haar ruime ervaring staat zij garant voor persoonlijke aandacht en groei.

mkdf-team-image

Anja Gronsveld

Ervaren yogadocente van het eerste uur, ontspanningstherapeute en mental coach. Empathie, inlevingsvermogen en het lezen van haar leerlingen geeft haar de juiste intrumenten om invulling te geven aan Flow Yoga, Pilates en NJOYour Mind sessies.

mkdf-team-image

Brigitte van der Hoek

Brigitte is de perfecte aanvulling van het NJOYoga-team en het ontbrekende kleurtje in het gevarieerde yogapalet dat NJOYoga heeft te bieden. Deze Yinergy docente begeleidt u middels acupressuur en klankschalen door de intense wereld van de Yinyoga.

mkdf-team-image

Robert den Engelsman

Ik ben Robert en geef met veel plezier Kundalini yoga lessen op de zondagmorgen bij Njoyoga. Lekker je dag starten met aandacht voor jouw body, mind en soul ! Via mijn yogalessen help ik graag mensen om in balans te komen, te ontspannen en hierdoor nieuwe inzichten te krijgen, waarmee je oude patronen kan doorbreken. De oefeningen en meditaties uit de Kundalini yoga traditie kunnen hier goed mee helpen, middels de dynamische oefeningen (Asanas) in combinatie met krachtige ademhalingen (Pranayamas), focus en Mantras. Naast de lessen die ik geef bij Njoyoga ben ik papa van een prachtige dochter en werk ik in de ouderzorg.

mkdf-team-image

Julia Drittij

Mijn naam is Julia. Ik heb een grote passie voor beweging, waardoor ik ooit ben begonnen met dans. Naast dans was ik op zoek naar een vorm van beweging die ‘aardiger’ is voor mijn lichaam. Een vorm van beweging die zich niet alleen focust op hoe iets eruit ziet, maar vooral op hoe iets voelt. In mijn lessen geef ik veel aandacht aan het individu, hoe kunnen we samen op zoek gaan naar wat jij en jou lichaam nodig heeft. Ik ben blij en dankbaar dat ik mijn kennis over beweging mag delen met anderen en dat nu ook hier kan doen bij Njoyoga. Tot snel in de studio!

mkdf-team-image

Marcella Baaij

Marcella Baaij, ze geeft Flow yoga en Barre flow yoga.<br />

mkdf-team-image

Dorly Bäckhaus

Dorly neemt met haar komst naar NJOyoga een enorme bagage aan kennis en kunde met zicht mee. Zij heeft jarenlange ervaring met lesgeven en is van vele markten thuis. Van Poweryoga, Hotyoga tot Fityoga. Elke les valt zij moeiteloos in. Vanaf het post-Corona tijdperk zal zij de vrijdag after-work-yoga vast gaan geven van 18.30-1945 uur. Met de online lessen via de Virtuagym Chat kunt al virtueel kennis maken met Dorly zelf en haar lessen.

mkdf-team-image

Mandy Vodegel

Mandy Vodegel is weer terug als vaste kracht binnen NJOPYoga. Ze is inmiddels gediplomeerd Integrale Hatha Yoga docente voor zowel kinderen als volwassenen. Mandy geeft de lessen Classic yoga op een rustige en toegankelijke manier waarbij de oefeningen zonder druk en met respect voor de eigen mogelijkheden worden uitgevoerd.

mkdf-team-image

Catherine Miller

Als voormalig wedstrijdturnster heeft Catherine altijd een sterke passie gehad voor gezondheid en fitness. Ze maakte van haar passie haar carrière en begon ruim 15 jaar geleden met lesgeven. Catherine komt oorspronkelijk uit Californië en brengt haar enthousiaste geest en zonnige persoonlijkheid mee naar elke klas. Ze streeft er naar lessen te creëren die uitdagend, inspirerend en spiritueel verjongend zijn. Bij NJOYoga geeft zij de Flow Yoga en Pilates en een beetje engelse les :).

mkdf-team-image

Didi Twickler

Met plezier geef ik sinds april YinYogalessen bij njoyoga. Mijn toewijding aan yoga, ademhaling en Qigong vormt de stevige basis waarop ik steun om zowel mezelf als anderen te begeleiden op weg naar meer bewustzijn, kalmte en balans. Mijn passie ligt in het voortdurend verdiepen, verkennen en delen van de diepgaande yoga filosofie en beoefening.<br /> In mijn yoga practice focussen we voornamelijk op langdurige yin houdingen, waarbij we samen stilte in het hoofd cultiveren, in het moment blijven en onze concentratie versterken.

Follow @ Instagram