Rooster

Maandag
Yin Yoga 9:45 - 11:00 uur
Kundalini 17:30 - 18:45 uur
Power Flow 19:00 - 20:15 uur

Dinsdag
Yin Yoga 17:30 - 18:45 uur
Kundalini 19:00 - 20:15 uur

Woensdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur
Fit Yoga 18:00 - 19:15 uur
Power Flow 19:30 - 20:45 uur

Donderdag
Easy Flow 9:45 - 11:00 uur
Hatha 19:30 - 10:45 uur

Vrijdag
Kundalini 9:00 - 10:15 uur
Afterwork Yoga 18:30 - 19:45 uur(vanaf5 okt)

Zaterdag
Power Flow 9:00 - 10:15 uur

Zondag

Top
 

De docenten van NJOYoga Spijkenisse

Docenten van NJOYoga Spijkenisse

NJOYoga heeft een verscheidenheid aan yogavormen te bieden. Iedere yogavorm vraagt erom gegeven te worden door een docent(e), die met zijn of haar persoonlijkheid de optimale invulling kan geven aan de lessen. Om alvast een beeld van ons te krijgen voor u zich opgeeft voor de lessen, willen wij ons hierbij kort voorstellen. NJOYoga heeft alleen docenten met veel ervaring voor uw persoonlijke aandacht.

mkdf-team-image

Marguérite Croin

Grondlegster van NJOYoga en verantwoordelijk voor de lessen Kundalini yoga, Power Flow, Hot yoga, NJOY H.I.T.T en NJOY Easy Senior. Met haar gedrevenheid en vernieuwingsdrang, focus op variatie en individuele aandacht voor haar leerlingen, biedt zij de ideale ingrediënten als docente van deze intense en actieve vormen van yoga. Met haar ruime ervaring staat zij garant voor persoonlijke aandacht en groei.

mkdf-team-image

Anja Gronsveld

Ervaren yogadocente van het eerste uur, ontspanningstherapeute en mental coach. Empathie, inlevingsvermogen en het lezen van haar leerlingen geeft haar de juiste intrumenten om invulling te geven aan Flow Yoga, NJOY Flex en NJOYour Mind sessies.

mkdf-team-image

Brigitte van der Hoek

Brigitte is de perfecte aanvulling van het NJOYoga-team en het ontbrekende kleurtje in het gevarieerde yogapalet dat NJOYoga heeft te bieden. Deze Yinergy docente begeleidt u middels acupressuur en klankschalen door de intense wereld van de Yinyoga.

mkdf-team-image

Jamy-Joy Sens

De meeste van jullie kennen mij als de dochter van Marguérite. Ik heb jarenlang dansles gegeven en nu mag ik mijn passie voor dans combineren met de yoga passie van mijn moeder. Ik kan niet wachten om jullie te laten zweten tijdens mijn Barre-les!”. Daarnaast hoop ik met dans en yoga ook een verbreding te zijn binnen het NJOYoga team door de kinderyoga mede op te gaan zetten.

Robert den Engelsman

mkdf-team-image

Jihee Choi

Jihee is onze nieuwste en jongste aanwinst binnen het NJOYoga team. Drie jaar geleden is zij vanuit Zuid-Korea naar Nederland verhuist om haar grote droom waar te maken; namelijk yoga docente worden. Zij geeft Hatha, Pilates, Barre, Mindfulness en Meditatie, maar vindt het ook heel leuk om senioren en kinderen les te geven.

mkdf-team-image

Dorly Bäckhaus

Dorly neemt met haar komst naar NJOyoga een enorme bagage aan kennis en kunde met zicht mee. Zij heeft jarenlange ervaring met lesgeven en is van vele markten thuis. Van Poweryoga, Hotyoga tot Fityoga. Elke les valt zij moeiteloos in. Vanaf het post-Corona tijdperk zal zij de vrijdag after-work-yoga vast gaan geven van 18.30-1945 uur. Met de online lessen via de Virtuagym Chat kunt al virtueel kennis maken met Dorly zelf en haar lessen.

mkdf-team-image

Dennis Bels

Net mijn 200 uur yoga opleiding afgerond in een ashram op de traditionele Indische manier en in de klassieke traditionele hatha yoga stijl. Klaar om met enthousiasme al mijn kennis over te dragen en in praktijk te brengen en de leerlingen helpen hun doelen te bereiken doormiddel van de tijdloze wijsheden van yoga.<br /> Klassieke traditionele hatha yoga is een holistische beoefening waarbij we werken met evenwicht tussen ontspanning en spanning, ademhalingsoefeningen en asana’s (houdingen). Dit alles traint het bewustzijn, souplesse en lenigheid in het lichaam; geeft meer kracht en stabiliteit; verbeterd je concentratie vermogen en vergroot je vitaliteit.

mkdf-team-image

Mandy Vodegel

Mandy Vodegel heeft zich de laatste jaren verdiept in yoga d.m.v. het volgen van diverse trainingen en opleidingen waarvan ze zich de afgelopen paar jaar volledig toegelegd heeft op Hatha Yoga. Ze is inmiddels gediplomeerd Integrale Hatha Yoga docente voor zowel kinderen als volwassenen. Mandy geeft de lessen op een rustige en toegankelijke manier waarbij de oefeningen zonder druk en met respect voor de eigen mogelijkheden worden uitgevoerd. Op dit moment verbreedt Mandy haar horizon door een opleiding tot doktersassistente, maar zij blijft gelukkig wel beschikbaar als invaldocente.